2012年4月3日火曜日

黒毛和牛の牛肉しぐれ煮 braised beef


今日は、昨日の牛肉のしぐれにをお弁当に。

ご飯の上にかけようかと思ったけど、

見た目は綺麗になるんだろうけれど、、

ご飯が、お汁を吸ってしまって、太っちゃうので、別々に持って行ってもらうことにしました。

ちなみに、

 これが、昨日の晩御飯の中の一品。


お肉は、贅沢にも、黒毛和牛。

いつ、なんどき食べても、柔らかく、おいしく、、、。

さすがでございます。。黒毛和牛様。。


Today's lunch(Japanese Bento)was braised beef with Japanese mushroom.

The beef is a kind of Japanese cow called "black-haired Japanese carabao".

The beef is so tasty!

Recently I set Japanese Bento using yesterday's dinner

because I am busy..

Tomorrow I'm going to explain our company's product in front of some people.

I'll do my best!

Break a leg!!

0 件のコメント: